Имате нужда от личен лекар?

Последните две години пандемията от КОВИД-19 ни показа колко е важно да поверите своето здраве на правилния личен лекар или т.нар. Джи Пи.

Здравето е най-важно - казваме винаги с повод и без повод, но се замисляме, че имаме нужда от лекар, който да познава добре нашето здраве, когато това е наистина важно.

Изберете своя личен лекар, така че да можете наистина да разчитате на него. Особено в момент на нужда.

Д-р Сергий Иванов записва нови пациенти. Той е специалист вътрешни болести и семеен лекар /ОПЛ/ в София с над 25 години опит. Извършва амбулаторни прегледи, профилактични прегледи и имунизации, насочване при необходимост за консултации със специалист или хоспитализация на възрастни пациенти и деца.

За записване: 0700 14 150 или през платформата superdoc.bg.

Необходимо е да носите:

- лична карта;

- здравноосигурителна книжка;

- рецептурна книжка;

- медицинска документация.

Ако изберете д-р Иванов за ваш личен лекар в Медицински център „Ориндж ще имате възможност да сте по-близо и до широк спектър от качествени медицински услуги. 

Защото в Медицински център ОРИНДЖ Вашето здраве е наш приоритет и заедно ще намерим адекватното решение на Вашите проблеми. Проблеми, които стават и наши.

Ние предлагаме специализирана диагностика, адекватни съвети и лечение по най-високите стандарти. 

При нас винаги ще намерите добър прием, точна диагностика, адекватна терапия и, разбира се, топла съпричастност към вашите проблеми.

Лекарите и сестрите в Медицински център „Ориндж” са с квалификация и дългогодишен опит в грижата за пациентите. Центърът разполага с кабинети по Неврология, Хирургия, Ортопедия, Гастроентерология, Ендокринология, Педиатрия, УНГ и други, оборудвани по най-високите световни стандарти. 

Медицински център ОРИНДЖ работи с най-големите застрахователни фондове в България.